You are currently viewing eBirdie-sovelluksesta suoraan Honour-verkkokauppaan

eBirdie-sovelluksesta suoraan Honour-verkkokauppaan

Suomen Golfliiton jäsenseurojen digitaalinen jäsen- ja tasoituskortti, eBirdie sisältää kaiken golfarin tarvitseman tiedon tasoituksesta, säännöistä ja jäseneduista. Oikean yläkulman palveluvalikosta löytyy jatkossa myös uusi mielenkiintoinen toimija, Honour-verkkokauppa. Jäsensovellus tarjoaa siis kaiken muun ohella suoran linkin pelituotteiden uusimpaan verkkokauppaan.

Honour-verkkokauppa on ”kenttien oma verkkokauppa”, joka pystytettiin kenttien pyynnöstä Suomen Golfkentät ry:n toimesta. Haluttiin toimija, jonka toiminnasta ja kehitystyöstä kentät vastaisivat itse, ja että ne tärkeät eurotkin jäisivät kokonaan niille. Verkkokaupassa on tällä hetkellä 16 kenttää eri puolilta Suomea ja noin 150 pelituotetta aina yksittäisestä green fee -tuotteesta isomman porukan golf- & majoituspaketteihin. Monikauppiasmallin verkkokaupasta voit ostaa useamman kentän tuotteita samalla kertaa, vaikka koko kesälomareissusi ajaksi.

Golfbuumi pitää kentät kiireisenä
Golfin suosio on kasvanut poikkeusolojen vauhdittamana aiheuttaen haasteita peliaikojen saatavuuteen, ainakin pk-seudulla. Muualla Suomessa tilanne on toinen, ja mikäli parin tunnin ajomatka ei ole esteenä, kannattaa verkkokaupan tarjontaan tutustua sillä ajatuksella. Monille kentille ajanvarauksen pääsee tekemään heti tuotteen oston jälkeen, mieluiten viikkoa, kahta ennen. Vieraskentillä pelaaminen lisää golfista nauttimista ja upeita kenttiä löytyy runsaasti. Honour-verkkokaupan kenttävalikosta voit valita sinua kiinnostavan kentän ja tutustua siihen linkin kautta etukäteen.

Toimialajärjestöjen yhteistyö
Honour-verkkokauppa toimii tämän vuoden loppuun saakka eBirdie-jäsensovelluksen pilottina. – Keräämme jäsenten kokemuksia erilaisten palvelujen käytöstä, jotta osaamme jatkossa tarjota heille parhaan kokonaisuuden, painottaa Suomen Golfliiton toiminnanjohtaja Juha Korhonen.
– Verkkokauppa on jäsensovelluksessa mukana ensimmäistä kertaa ja on siksi mielenkiintoinen pilotti, hän jatkaa.
– Toimialajärjestöjen tiivis yhteistyö ja sama arvomaailma mahdollistavat uusien digitaalisten palveluiden tuottamisen, sanoo puolestaan Suomen Golfkentät ry:n toimitusjohtaja Antti Hiltunen. – eBirdie tarjoaa verkkokauppakentille laajimman yleisön ja kasvava kysyntä tuo uusia kenttiä mukaan Honour-verkkokauppaan, uskoo Hiltunen.

Mobiilin käyttö kasvaa
Älypuhelimet toimivat yhä kasvavassa määrin päätelaitteena monille muillekin verkkopalveluille. Peliajanvaraus tapahtuu nykyisin lähes pelkästään sähköisesti. Mobiilioptimoitu Honour-verkkokauppa aukeaa eBirdiessä olevasta linkistä ja ostoprosessi on tehty mahdollisimman helpoksi ja nopeaksi. Ostoksesta saa tositteen sähköpostiin eikä muita lippulappuja tarvita. Esitä tosite ilmoittautumisen yhteydessä caddiemasterille ja mene pelaamaan. Nopeaa ja tehokasta. Nuoremman sukupolven kiihtyvä esiinmarssi lajin pariin lisää digitaalisten palvelujen käyttöä.

 

eBirdie tuo palvelut käyttöösi
Golfliiton eBirdie-sovellus tuo kaiken golfarin tarvitseman tiedon tasoituksesta, säännöistä ja jäseneduista napin painalluksen päähän. Viestit kotiseuralta ja Golfliitolta kertovat ajankohtaisista uutisista ja tarjouksista, minkä lisäksi kenttäoppaasta löytyvät kaikki Suomen golfkentät.
Myös mScorecardin peliominaisuudet ja tasoituskierroksen pelaaminen ovat pelaajien käytössä kätevästi Pelaa-napin kautta. 
Tulevaisuudessa eBirdieen pyritään keskittämään yhä enemmän golfaria auttavia palveluita.
Kannattaa tarkistaa sovelluskaupasta, että uusin eBirdie-päivitys on ladattu!

Vastaa