Usein kysytyt kysymykset

Moni kenttä tekee päätöksensä vasta kun Honour-verkkokauppa on valmis ja toiminnassa, joten lisää kenttiä on tulossa. Tavoitteemme on olla kiinnostavin kumppani kenttäyhtiöille pitkälläkin aikavälillä ja siihen meillä on hyvät perusteet. Honour-verkkokauppa on kenttien oma verkkokauppa!
Meillä on jatkuvasti palkintoarvontoja rekisteröityneille, sillä ns. kanta-asiakkaat ovat verkkokaupan elinehto. Toinen hyvä syy rekisteröitymiselle on ostoprosessin nopeus – huomaat sen siirtyessäsi maksamaan. Tietosi ovat jo valmiina vaadittavassa lomakkeessa. Tulevaisuudessa tulemme myös tekemään kohdistettuja tarjouksia eri asiakasryhmille yhdessä kenttien kanssa.
Honour-verkkokaupassa voit ostaa vaikka kuinka monen kentän tuotteita yhdellä kertaa. Ainoan poikkeuksen tekevät kentät jotka ovat omalla verkkokaupallaan mukana, jolloin kenttälistassa on linkki. Ostamasi tuotteet kootaan ostoskoriin ja maksaminen tapahtuu suosituimmilla maksutavoilla. Joillakin kentillä tuotteen ostamisen jälkeen voit saman tien varata peliajan.
Maksettuasi tuotteen saat sähköpostiisi tositteen sen ostosta. Muuta et tarvitse, mutta pidä tosite mukanasi kun ilmoittaudut pelikierrokselle. Mikäli tositteessa lukee, että ostoksesi on "käsittelyssä", voit jättää sen huomioimatta, kaikki on sinun kohdallasi kunnossa. Myös kenttä saa realiaikaisen tiedon pelituotteen maksustasi.