You are currently viewing Golf on parasta nyt

Golf on parasta nyt

Honour-verkkokauppa on kenttien oma verkkokauppa!

Honour-verkkokauppa on uusin ja nopeimmin kasvava verkkokauppa. 13.3.2021 se avattiin yhdessä honour-sivuston kanssa ja reilussa neljässä kuukaudessa siellä on vieraillut jo yli 30 000 lajin harrastajaa.

Kenttien oma pelituotteiden verkkokauppa tarjoaa ainutlaatuisia pelikokemuksia jo 16 kentällä. Loppukesän ja syksyn aikana tavoitteena on saada lisää kenttiä mukaan, onhan se alan ainoa verkkokauppa, jonka myynnistä kentät eivät maksa provisiota ulkopuolelle.

Honour-verkkokauppa löytyy myös eBirdie-sovelluksen hampurilaisvalikosta.

Osta pelituote Honour-verkkokaupasta ja voit varata peliajan heti oston jälkeen!

Elokuu on monilla kentillä yritystapahtumiin valjastettu, jolloin parhaita peliaikoja voi olla vaikea löytää. Honour-verkkokaupasta löydät 16 kentän pelituotteita ja peliajan voit varata heti oston jälkeen. Käy katsomassa verkkokaupan sivuilta millä kentällä olisi pelimahdollisuus haluamanasi ajankohtaja. Ajanvaraustilanteen näet kenttäesittelyn vieressä olevasta linkistä: Ajanvaraus.

Kentät parhaassa kunnossa, kelit suosii, joten nyt pelataan!

Kaivattuja sateita saatiin eri puolille Suomea ja siitäkös golfkenttien ruohonkasvu tykkää. Kentät ovat muutenkin juuri nyt parhaassa kunnossa, joten osta pelituotteet, vaikka eri kentiltä, yhdellä kertaa Honour-verkkokaupasta ja varaa peliaika. Kesä on jo tähän asti ollut huippua, joten nautitaan siitä edelleen.

Tästä verkkokauppaan!

Vastaa