Golfin talviharjoitteluun on saatu runsaasti lisää tarjontaa.
Alla verkosta löytämiämme pelipaikkoja eri puolilta Suomea.
Klikkaa vihreää (tai harmaata) palkkia ja tutustu tarkemmin palveluun.

Mikäli juuri sinun paikkasi puuttuu listalta, laita viestiä!

Kolme tyylikästä ja viihtyisää TrackMan -simulaattoria
– Padel & Golf Plaza

Marraskuussa 2021 Vantaan ja Tuusulan rajalle avatusta Padel & Golf Plazasta löytyy kolmen TrackMan-simulaattorin myötä loistavat puitteet pelaamiseen, harjoitteluun ja viihtymiseen golfin talvikaudella. Jokainen simulaattori on eroteltu verholla omaksi tilakseen ja tarpeen vaatiessa simulaattoreita on mahdollista yhdistellä esimerkiksi isomman peliporukan tai valmennuksen tarpeisiin. Simulaattoreiden valaistuksen on kiinnitetty erityistä huomiota ja se onkin säädetty niin, että pelikokemus ja lyönnin seuranta TrackManin kautta on parhaalla mahdollisella tasolla. Lisäksi jokaisesta simulaattorista löytyy oma äänentoisto, baaripöytä ja nojatuolit lisäämään viihtyvyyttä entisestään. Tuntihinnat alkaen 20 €. Tervetuloa pelaamaan ja viihtymään!

Osoite: Högberginhaara 9, 04360 Tuusula

GoGolf Lounge Espoo

GoGolf Lounge Espoo tarjoaa pääkaupunkiseudun upeimmat harjoitusmahdollisuudet kaikille golfareille. GoGolf Loungeen ovat tervetulleita kaikki golfarit tasoon ja kotiseuraan katsomatta.Hallin sijainti on optimaalinen Kauniaisten ja Kilon välissä. Iso lähipelialue, 14 lyöntipaikkaa, 11 TrackMania sekä erilliset BMW Lounget luovat kokonaisuuden, jonka vertaista ei löydy Euroopasta.

GoGolf Lounge Tampere

GoGolf Lounge Tampere on uusi golfin harjoittelu-ja viihdekeskus Golf Sky Tampereen yhteydessä. Iso lähipelialue, 20 lyöntipaikkaa, 8 TrackMania sekä erilliset VIP Lounget. Löydät meiltä myös neljä upouutta We Love Padel -sisäpelikenttää.

Golfkuntosali, Pitäjänmäki

Meiltä löydät 5 huippuunsa hiottua golfsimulaattoria, hierontatuolit rentoutumiseen, bägisäilön, puttiviheriön, golfarin harjoitusvälineitä, biljardin sekä kuumimmat golf-lähetykset upeassa loungessa ja löytyy toki se salikin. 🙂

Kaikki palvelut ovat käytössäsi 24/7 yhdellä jäsenmaksulla.
Tervetuloa tutustumaan hiukan erilaiseen kuntosaliin!

Omatoimiseen harjoitteluun ja virtuaalisille golfkierroksille

Olemme avanneet nykyiseen toimitilaan Vantaan Vihertiellä uuden erillisen Pego Trackman Roomin jossa pääset harjoittelemaan tai pelaamaan virtuaalista golfia täysin oman aikataulusi mukaan. Käytämme tilassa Trackman 4 lyöntianalysaattoria ja sen tuomaa kattavaa valikoimaa maailman huippugolfkenttiä.