ja miksi juuri nyt kannattaa tulla mukaan?

Suomen Golfkentät ry perusti Honour-verkkokaupan jäsenkenttiensä toiveesta. Siitä tulikin ”Kenttien oma verkkokauppa”, sillä jatkossa kentät päättävät itse sen kehityksestä ja maksuista. Verkkokauppa poikkeaa muista myös siinä, että emme peri provisiota kentän myynnistä. Vajaan 4 kuukauden toimintamme aikana olemme onnistuneet kasvattamaan yleisöämme merkittävästi. Nyt voit kokeilla omaa verkkokauppaa ja yhteismarkkinoinnin tehoa, 500 – 1000 eurolla, vaikka kenttänne ei olisikaan SGK:n jäsenkenttä!
Verkkokaupan yhteydessä lanseerattiin uudet ”elävämmät” kotisivut, joiden avulla sivuille ohjataan vieraita.

Miksi Honour-verkkokauppa?
Joidenkin asioiden kohdalla on viisaampaa tehdä niitä yhdessä. Verkkokauppa-alusta on yksi sellainen, sillä yhdessä rakentamalla saadaan aikaiseksi kustannustehokas ratkaisu toimivalla alustalla. Vieläkin tärkeämpää on se mitä tapahtuu sen jälkeen. Verkkokauppa – niin hyvä työkalu kuin se onkin – ei itse myy itseään, vaan sen eteen on tehtävä suunnitelmallista markkinointia. Yhdessä tekemisen malli korostuu, sillä yhteisellä markkinointipanoksella saamme moninkertaisen näkyvyyden (yleisön). Eikä yleisö koostu pelkästään oman verkostomme golfareista vaan pelaajista ympäri Suomen.

Verkkokaupan yhteismarkkinoinnilla kerätään suurempi yleisö – yksin se ei ole mahdollista!

Oma verkkokauppa yhteisellä alustalla
Jokainen kenttä saa oman verkkokaupan, oman sivun omille pelituotteilleen, yhteisellä alustalla. Voit linkittää sen verkkosivuillesi ja ohjata kiinnostuneet asiakkaat ostamaan pelituotteet verkosta. Maksettu pelituote vähentää no-show-ilmiötä ja pienentää caddietoimiston työtaakkaa. Asiakas esittää ilmoittautumisen yhteydessä tositteen ostostaan ja sama tieto löytyy caddietoimistolta.

Oman verkkokauppasivun ansiosta voit jakaa sosiaalisessa mediassa linkin suoraan omiin tuotteisiisi. Voit testata erilaisia kampanjoita ja räätälöidä kenttänne profiiliin sopivia tuotteita. Yhteisellä alustalla saat saman näkyvyyden kuin muutkin kentät. Verkkokauppakentät muodostavat yhdessä kattavan verkoston, josta hyötyvät kaikki.

Hyvin suunniteltujen kampanjoiden avulla ylläpidetään golfareitten mielenkiintoa.

Miksi Honour-verkkokauppaan kannattaa tulla mukaan juuri nyt?
Voit nyt testata verkkokauppaamme loppuvuoden ajan puoleen hintaan normaalista. Oman verkkokaupan tietojesi keräämiseen ja tuotteiden listaamiseen saat hyvät ohjeet, eikä se vie kuin hetken ajastasi. Me rakennamme sivusi palveluna hetkessä valmiiksi. Olemme oppineet, että jokaisella kentällä on ainutlaatuinen asiakaskunta ja vieraspelaajat ovat toisille kentille tärkeämpiä. Kannustamme paikallisuuden hyödyntämiseen omissa verkkokauppatuotteissa ja ainutlaatuisten pelielämysten tarjoamiseen. Saat uuden ”näyteikkunan” tuotteillesi ja sen avulla suuremman yleisön. Verkkokauppalinkin lisääminen omille verkkosivuillesi ohjaa kentästäsi kiinnostuneet pelaajat ostamaan. Tällä hetkellä uusia harrastajia tulee eniten verkkokaupasta ostamiseen tottuneesta ikäryhmästä.

Kysy tarjousta omasta verkkokaupasta jo tänään!

Ainutlaatuinen yhteistyö eBirdien kanssa
Vaikka olemme uusin toimija alalla, sivustollamme vierailee päivittäin 300-400 potentiaalista asiakasta. Mukanaolo eBirdie-sovelluksessa, golfarin digitaalisessa jäsenkortissa, merkitsee, että olemme 100 000 golfarin silmissä joka päivä. Tavoitamme sosiaalisessa mediassa kuukausittain 25 000 – 35 000 ihmistä ja noin 15 000 uutiskirjeillämme. Tavoitteenamme on olla kenttien keskuudessa paras verkkokauppakumppani ja golfareitten keskuudessa parhaita pelielämyksiä tarjoava taho.

Vastauksia kysymyksiinne
”Meillä ei ole mitään myytävää.” ”Meillä käy vain vähän vieraspelaajia.” Kenttien varaustilanne on monin paikoin erinomainen, varsinkin asutuskeskusten lähellä sijaitsevilla paikoilla. Oma verkkokauppa kannattaa hankkia kuitenkin juuri nyt, ja testata millaisilla pelipaketeilla vieraspelaajan käynnistä saisi vieläkin kannattavamman. Verkkokaupan tuotevalikoiman rakentaminen perustuu suurelta osin kokeiluun ja siksi siihen kannattaa lähteä nyt mukaan. Syksystä povataan lämmintä, eli pelikausi voi jatkua pitkään. Tee vieraspelaajien avulla siitä kannattava.

Kauden 2022 pelioikeuksien myynti alkaa jo ennen kauden päättymistä – oletko valmis!

”Meillä on oma verkkokauppa.” ”Olemme mukana toisessa verkkokaupassa. Vaikka teillä olisi oma verkkokauppa tai olisitte jo mukana toisessa verkkokaupassa, Honour-verkkokauppa tarjoaa uuden näyteikkunan tuotteillenne. Uusi näyteikkuna, uusi yleisö – enemmän mahdollisuuksia tavoittaa potentiaalinen asiakas. Meille pääset mukaan markkinointimaksulla, joka juuri nyt on puolet normaalista. Emme peri provisiota myymistäsi tuotteista, joten sijoituksesi on turvallinen. Mikäli haluat jatkaa vuodenvaihteessa 2021-2022, teemme sinulle uuden tarjouksen jatkosta.

Emme peri myynnistäsi provisiota!

Varautuminen kauteen 2022
Uusia harrastajia tulee edelleen lajin pariin kiihtyvällä vauhdilla. Suomen Golfliiton julkaisun mukaan yli 10 000 green card -suoritusta on jo tällä kaudella tehty. Golfin suosio tulee merkitsemään pelioikeuksien, osakkeiden ja jäsenyyksien myynnin alkamista entistä aikaisemmin. Näiden pelituotteiden markkinointi syys–lokakuussa oman verkkokaupan kautta suurelle yleisölle pitää sinut kilpailussa mukana. Ja tekee se hyvää kassallekin.

Alkuvuodesta 2021 pelioikeudet myytiin loppuun nopeasti ja merkittävä osa verkkokauppojen kautta. Tulevana kautena teidänkin kannattaa olla mukana verkkokaupassa, joka ei peri provisiota niiden myynnistä.

Me palvelemme
Kentillä pitää kiirettä ja kaikki ylimääräinen halutaan karsia pois. Siksi me tarjoamme palveluna kaiken verkkokauppaanne liittyvän. Rakennamme verkkokauppasivunne, luomme sinne tuotteet ja päivitämme niitä tarvittaessa. Sinun tarvitsee vain ohjeistaa. Niille, jotka haluavat ylläpitää sivuja itse, annamme siihen tunnukset. Honour-verkkokaupassa olet mukana viikon kenttä -rotaatiossa, jolloin esittelemme kenttäsi verkkokaupan etusivulle ja nostamme teidät Facebook-kanavaamme arvontapalkinnon kera. Tuotenostojakin tehdään aktiivisesti somessa. Oma aktiivisuus on tässäkin avainasemassa.

Honour-verkkokauppa on Suomen Golfkentät ry:n strateginen tuote: SGK auttaa golfyhteisöjä menestymään ja edistää niiden elinvoimaisuutta.

Honour-verkkokauppaan voit tutustua tästä linkistä >


Annamme mielellämme lisätietoa ja vastaamme kaikkiin kysymyksiinne.

Honour-verkkokauppa
Jukka Rimpiläinen, 0400 484027
Antti Hiltunen, 0400 355 434