You are currently viewing Kenttien oma verkkokauppa

Kenttien oma verkkokauppa

Honour-verkkokauppa on uusin ja alan nopeimmin kasvava pelituotteiden verkkokauppa. Se avattiin 13.3.2021  yhdessä honour-sivuston kanssa ja reilussa neljässä kuukaudessa siellä on vieraillut jo yli 28 000 lajin harrastajaa. Kesävieras-kampanja jatkuu vielä tämän viikon, joten käy löytämässä mieleisesi pelielämys.

Kenttien oma pelituotteiden verkkokauppa tarjoaa ainutlaatuisia pelikokemuksia jo 16 kentällä. Loppukesän ja syksyn aikana tavoitteena on saada lisää kenttiä mukaan, onhan se ainoa, jonka myynnistä kentät eivät maksa provisiota ulkopuolelle.

Honour-verkkokaupan löydät täältä >

Honour-verkkokaupan linkki löytyy myös eBirdie-sovelluksen valikosta!

Osta pelituote Honour-verkkokaupasta ja voit varata peliajan heti oston jälkeen!
Elokuu on monilla kentillä valjastettu yritystapahtumiin, jolloin parhaita peliaikoja voi olla vaikea löytää. Honour-verkkokaupasta löydät 16 kentän pelituotteita ja peliajan voit varata heti oston jälkeen. Käy katsomassa verkkokaupan sivuilta millä kentällä olisi pelimahdollisuus haluamanasi ajankohtana. Ajanvaraustilanteen näet kenttäesittelyn vieressä olevasta linkistä: Ajanvaraus.

Tutustu kenttien tarjontaan:
Gumböle Golf ja EGS >
Hartola Golf >
Iitti Golf >
Kankaisten Golf >
Kerigolf >
Kullo Golf >
Lahden Golf >
Laukaan Peurunkagolf >
Meri-Teijo Golf >
Nordcenter >
Rauma Golf >
Salo Golf >
Sea Golf Rönnäs >
Suur-Helsingin Golf >
Vierumäki Cooke >
Yyteri Golf >

Kentät parhaassa kunnossa, kelit suosii, joten nyt pelataan!
Kaivattuja sateita saatiin eri puolille Suomea ja siitäkös golfkenttien ruohonkasvu tykkää. Kentät ovat muutenkin juuri nyt parhaassa kunnossa, joten osta pelituotteet, vaikka useammalta eri kentältä yhdellä kertaa Honour-verkkokaupasta ja varaa peliaika. Kesä on jo tähän asti ollut huippua, joten nautitaan siitä edelleen.

Tästä verkkokaupan etusivulle >

Vastaa