You are currently viewing Kesävieraskentät kutsuvat

Kesävieraskentät kutsuvat

Honour-verkkokaupan Kesävieras-kampanja toivottaa sinut ja pelikaverisi tervetulleiksi. Kampanjatuotteet tunnistat viereisestä kuvasta kenttien tarjonnassa.

Peliporukka kasaan ja kesävieraskentälle!

Golfkausi 2021 käynnistyi ennustetun vilkkaasti, sillä jo vuodenvaihteen tienoilla pelioikeuksien kysyntä ylitti kaikki odotukset. Suosituimpien pk-seudun ja suurimpien kaupunkien kenttien kierrosmäärät hipovat maksimia ja peliaikojen saatavuudessa voi olla haasteita. Honour-verkkokaupan Kesävieras-kampanja tarjoaa pelaamiseen uusia vaihtoehtoja, joten tutustu sen tarjontaan ja testaa uusia elämyksiä. Pelipaketit on rakennettu kahdesta kahdeksalle henkilölle ja ne sisältävät pelin lisäksi esim. golfauton ja/tai ruokailun, jotta päiväsi yhdessä kavereittesi kanssa olisi täydellinen.

Suurin osa näistä kentistä sijaitsee tunnin, max kahden päässä pk-seudusta, joten suunnittele ryhmällenne hieno golfpäivä uusin elämyksin. Ja näillä vähemmän ruuhkaisilla kentillä pelikokemuskin on mukavampi. Lähes kaikille kentille peliajan varauksen voi tehdä heti tuotteen oston jälkeen. Pelipaketin ostaminen Honour-verkkokaupasta on vaivatonta ja saatuasi tositteen sähköpostiisi, muuta et tarvitsekaan. Peliajan varaat suoraan kentältä puhelimitse tai verkosta.

Nyt nokka kohti uusia seikkailuja Kesävieras-kampanjan avulla!

Tästä Honour-verkkokauppaan ja kenttien Kesävieras-tuotteisiin!

Vastaa