You are currently viewing SGK:n syyskokous 2021

SGK:n syyskokous 2021

Suomen Golfkentät ry:n syyskokous 26.11.2021

Jäsenistö evästi
terävöittämään toimintaa!

Suomen Golfkentät ry:n syyskokous järjestettiin hybridikokouksena perjantaina 26.11.2021 Hotelli Kalastajatorpan kokoustiloissa. Paikan päällä kokoustiloissa oli 6 henkilöä, verkkoyhteydellä edustajat 11 jäsenkentältä. Tällä kertaa päästiin äänestämään hallituspaikoista ja saatiin toimintasuunnitelmaan ohjeistusta.

Yhdistyksen puheenjohtaja Jarmo Turtiainen avasi kokouksen klo 09.00 ja toivotti osallistujat tervetulleiksi. Hänet valittiin myös syyskokouksen puheenjohtajaksi ja hän puolestaan kutsui kokouksen sihteeriksi yhdistyksen toimitusjohtajan Antti Hiltusen. Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi ja työjärjestyksessä noudatettiin yhdistyksen sääntöjä.

Henkilövalinnat
Hallituksen jäsenmäärä päätettiin pitää ennallaan ja kaikki erovuoroiset olivat ilmoittaneet jatkohaluistaan. Kurk Golfin ja samalla GoGolfin edustajana paikalla ollut Hans Weckman ehdotti hallitukseen uutena jäsenenä Peuramaa Golfin toimitusjohtajaa Juha Ruposta, joten hallituksen jäsenten valinnasta järjestettiin äänestys. Siinä käytettiin Äänestyskoppi-sovellusta ja sen tuloksena erovuoroiset jäsenet äänestettiin jatkamaan.

Kurk Golfin ja GoGolfin edustajana Hans Weckman (oik.) esitti hallitukseen Juha Ruposta.

Suomen Golfkentät ry:n hallitus 2022

Puheenjohtaja Jarmo Turtiainen
Varapuheenjohtajana Kyösti Vesterinen

Jäsenet
Soili Pelkonen
, Kerigolf
Antti Ahti, Nordcenter Golf
Timo Mansnerus, Tuusula Golf
Tommy Skogster, Meri-Teijo Golf
Jarmo Leiniö, Suur-Helsingin Golf
Pekka Raitala, Hartola Golf
Lassi Kiviniemi

Hallituksen sihteerinä toimii Antti Hiltunen

Yhdistyksen jäsenmaksut
Yhdistyksen vuosi sitten uudistetut jäsenmaksut päätettiin pitää ennallaan. Kokouksessa korostettiin yhdistyksen “aatteellista” puolta – olemme ainoa taho joka keskittyy kenttäyhtiöiden etujen ajamiseen. – Sitä työtä tehdään taustalla joka päivä tuomalla kenttäyhtiöiden näkökulma toimialan päätöksentekoon, korostaa Antti Hiltunen. Jäsenmaksun pienentäminen mahdollistaa yhä useamman kentän mukaantulon yhdistyksen jäseneksi.

Liity jäseneksi!

  • 9-reikäisen kentän vuosijäsenmaksu 490 € Liittymismaksu 100 euroa
  • 18-reikäisen kentän vuosijäsenmaksu 990 € Liittymismaksu 200 euroa
  • 27-reikäisen kentän vuosijäsenmaksu 1090 € Liittymismaksu 300 euroa
  • 36-reikäisen kentän vuosijäsenmaksu 1290 € Liittymismaksu 400 euroa

Talousarvio ja toimintasuunnitelma
Toimitusjohtaja Antti Hiltunen esitteli yhdistyksen talousarvion ja toimintasuunnitelman. – Kokouksen puheenvuoroissa toivottiin kenttien akttiivisempaa mukanaoloa toiminnan kehittämisessä, sanoo Antti Hiltunen.
– Yhdistys suunnitteleekin tämän pohjalta jäsentapaamista kesällä 2022, jonka pääagendana olisi kenttien ja yhdistyksen yhteistyön lisääminen, hän jatkaa. Jo aiemmin suunniteltu strategisesti tärkeisiin asioihin keskittyminen tuli nyt toimintasuunnitelman muodossa todeksi ensi vuoden toiminnassa.

Jarmo Turtiainen valittiin Euroopan Golfkenttien yhdistyksen hallitukseen

Kokouspäivän iltana saatiin odotettu viesti Euroopan Golfkenttien yhdistyksen kokouksesta, jossa Suomen Golfkentät ry:n puheenjohtaja Jarmo Turtiainen valittiin sen hallitukseen.

Golf Course Association Europe on eurooppalaisten kenttäyhtiöiden yhdistys, jonka tytäryhdistys Suomen Golfkentät ry on. Saamme Euroopan yhdistyksen kautta tietoa toimialan yleisistä trendeistä ja haasteista ja pääsemme vertaamaan omaa toimintaamme muihin. Euroopan yhdistyksen kautta meillä on yhteydet kaikkialle maailmaan ja saamme etukäteen tietoa mm. EU:n toimialaa koskevista muutoksista.
– Paikka Euroopan yhdistyksen hallituksessa merkitsee vaikutusmahdollisuuksien kasvamista, toteaa Jarmo Turtiainen. – Nyt SGK:lla on mahdollisuus kertoa kenttäyhtiöiden tilanteesta ja toiminnasta koko Euroopan tasolla, Jarmo lisää.

Lisätietoja Suomen Golfkentät ry:n toiminnasta antaa toimitusjohtaja Antti Hiltunen.

Vastaa