Tietoa meistä

Sivustoa ylläpitää Suomen Golfkentät ry sen jäsenkentille. Siksi kutsumme sitä Kenttien omaksi verkkokaupaksi. Kentät vastaavat itse verkkokaupan tuotteista, joten jos sinulla on niistä kysyttävää, ole yhteydessä ao. kenttään. Yhteystiedot löydät kunkin kentän omalta verkkokauppasivulta.

Ylläpitoon liittyvissä teknisissä asioissa voit olla yhteydessä meihin:

Suomen Golfkentät ry

Honour-verkkokauppa
honour@honour.fi
puh 0400 484027

Y-tunnus 1810933-8
Valimotie 10, 00380 Helsinki
Kuluttajapalvelu: 0400 484027
Sähköposti: honour@honour.fi

Kenttien oma honour.fi-verkkokauppa, on suorin tie pelaamaan SGK:n jäsenkentillä. Löydät yhdestä paikasta kenttien parhaat pelituotteet ja tarjoukset ja voit kerätä samaan ostoskoriin useamman kentän tuotteita. Ostosi voit maksaa suosituimmilla maksutavoilla ja tieto maksustasi menee saman tien kentälle. Jokaisella kentällä on palvelussa oma verkkokauppansa ja ne muodostavat yhdessä kattavan Honour-verkkokauppaportaalin. 

Maksulla peliajan varausoikeus*

Ostettu pelituote avaa jopa oikeuden peliajan varaukseen, vaikka vieraspelaajana sen normaalisti voi varata vasta joitakin päiviä ennen. Oston yhteydessä näet ohjeet peliajan varaukseen.

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeen tilaamisen jälkeen osallistut huipputuotteiden arvontaan koko kevään ajan. Saat myös ensimmäisenä tiedot uusista kampanjoista ja tarjouksista. 

Miksi Honour-verkkokauppa on paras vaihtoehto?

Kenttien oma verkkokauppa mahdollistaa parhaat edut, koska se on edullisin verkkokauppa myös kentille. Kenttä voi nyt myös hyödyntää asiakkaiden ostohistoriatietoja itse ja palkita parhaat asiakkaansa heille kohdistetuilla tarjouksilla. 

Ei mainoksia häiritsemässä

Varsinkin mobiililaitteella selattaessa toimintaasi ei häiritä mainosnäytöillä. Valitse kenttä, valitse tuote ja määrä ja klikkaa osta. Sen jälkeen valitset haluamasi maksutavan ja olet valmis. Nopeus on valttia.

Toimialan tietoa

Honour.fi -sivulta löydät toimialan ajankohtaista tietoa, sekä muuta hyödyllistä tietoa aina välineistä ja varusteista, golfmatkailuun. Sivuja ylläpitää kenttäyhtiöiden yhdistys, Suomen Golfkentät ry ja yhdistyksen Honour-Golf -lehden parhaat julkaisut löytyvät myös täältä. Tällä kaudella tulemme esittelemään erityisesti SGK:n jäsenkenttiä ja niiden toimintaa. Mukana yhdistyksessä on jo 50 kenttää.

*) Joillakin kentillä mahdollisuus peliajan varaamiseen heti tuotteet ostamisen jälkeen!

Tervetuloa kenttien oman verkkokaupan asiakkaaksi!