Suur-Helsingin Golf
Suur-Helsingin Golf

Luukki – luonnonkaunis ja kumpuileva
Luukin kenttä sijaitsee Pohjois-Espoossa, Vihdintien varrella. Kenttä on rakennettu Luukkaan ulkoilualueen kainaloon ja sen lähistöltä löytyy paikallisten suosima Kaitalammen uimapaikka.
Moni on rakastunut Luukkiin eikä syyttä! Kenttä on rakennettu alueen upeaa luontoa kunnioittaen ja sen näkee ja tuntee kaikkialla. Tuloksena on puistomainen, helposti kuljettava ja kaunis kenttä. Pelillisesti Luukissa on juuri sopivasti vaihtelua, vaikeutta ja yllätyksiäkin.
Kenttä ei ole ainoa asia joka Luukin ystäviä miellyttää. Moni on tykästynyt mukavaan tunnelmaan, kotoisaan klubiin ja pihapiiriin, jossa kaikki on lähellä. Klubin terassilta voi siirtyä parilla askeleella harjoitusviheriölle ja chippitreeneihin. Rangelle on matkaa vain muutama harppaus. Lähtötiillekin kävelee klubilta alle minuutissa.

Lakisto – mieliinpainuva ja vaihteleva
Lakisto sijaitsee noin viiden kilometrin päässä Luukista, toisella puolella Vihdintietä. Lakiston ylellisyys on julkinen liikenne, joka tuo golfarin klubitalon ovelle. Ota Helsingistä bussi numero 345 Espooseen!
Muodonmuutoksen kokenutta Lakistoa on tituleerattu pääkaupunkiseudun mielenkiintoisimmaksi kentäksi, Kenttä on vaihteleva, moni-ilmeinen ja tasokas. Jokaisella väylällä ja reiällä on oma luonteensa, minkä ansiosta pelaamisen ilo ei laannu kierroksen aikana hetkeksikään. Kun olet edellisen reiän pelannut, sinua odottaa seuraavalla jotain ihan muuta.
Lakistossa pelataan kumpuilevassa ja ilmeikkäässä maastossa. Kierroksen aikana avautuu paikoin huikeat ja avarat näkymät yli useiden väylien. Paikoin ollaan syvällä metsän rauhassa, piilossa muulta peliryhmiltä.
Lakiston klubialueen kruunu on terassi, jossa Lakiston henki kiteytyy. Terassilta avautuu huikeat näkymät takaysille. Päätösreiän kamppailua voi seurata miltei avauslyönnistä alkaen.

Puhelin : 0600 03388

Sähköposti : caddiemaster.lakisto@shg.fi

Sijainti

Ajanvaraus