Viikkoarvonnan voittajat

Viikkoarvonnan voittajat

Seitsemäs viikkoarvonta ja palkintona pelipäivä kahdelle Kankaisten Golfissa!

Kaikkiaan jo seitsemäs Honour-verkkokaupan viikkoarvonta suoritettiin Äitienpäivän aattona, lauantaina 8.5. Viikon kenttänä oli Kankaisten Golf Masku ja palkintona pelipaketti kahdelle sisältäen green feen, auton ja lounaan. Arvontaan osallistuivat kaikki Honour-verkkokaupan uutiskirjeen tilaajat ja some-uutista peukuttaneet. Erinomaisen mukavaa oli lukea kivoja kommenttejanne.

Arpaonni suosi tällä kertaa Keijo Aholaa, joka kertoo itsestään näin: – Minä pelaan Suur-Helsingin Golfissa Luukki /Lakisto -kentillä, jossa käyn poikani ja tuttavien kanssa pelaamassa noin 2 kertaa viikossa. Pidän lajista, kun siinä saa liikuntaa ja haastaa itsensä kauniissa ympäristössä kivojen ihmisten seurassa. Onnittelu Keijolle vielä kerran ja kiitos osallistumisesta.

Viikkoarvonnat jatkuvat koko kevään ja kesän ajan, joten varmista osallistumisesi kaikkiin arvontoihin tilaamalla uutiskirjeemme.

Kaikki viikkoarvonnan voittajat löydät täältä >

Viikkoarvonta 6, palkintona Lahden Golfin Mestari + Vierumäki Cooke -pelipaketti kahdelle!

Kiinnostus Lahden Golfin Mestari-kentän ja Vierumäen Cooke -kentän pelipaketin voittamiseen oli niin suurta, että päätimme yhdessä Lahden Golfin kanssa arpoa kaksi pelipakettia yhden sijaan. Siksi meillä on tällä kertaa kaksi voittajaa: Uutiskirjeen tilaajien kesken arvotun pelipaketin voitti Pia Vihermä, joka puhelimitse tavoitettuna kertoi pitäneensä golfista pari vuotta taukoa. – Minähän en koskaan voita mitään, joten nyt tuli hyvä syy aloittaa golf uudelleen, innostui Pia.
Some-uutista peukuttaneiden joukosta onnekkain oli Kalevi Suortti. – Aloitin golfharrastuksen jo 1980-luvun lopulla. Pelasin 1990-2000-luvun alun tasoituksella 13,0-16,0 ja kierroksia tuli enimmillään 70-80 vuodessa. Kotiseurana oli ensin NGCC ja myöhemmin EGS. Vakavan sairastumisen johdosta harrastukseeni tuli lähes vuosikymmenen totaalinen tauko, minkä jälkeen tasoitus säädettiin 26,0-tasolle. Nyt olen taas voinut aloittaa aktiivisen golfin. Tänä vuonna (3.5.2021 mennessä) takana onkin jo kuusi kierrosta Espoo Ringside Golfin kauniilla kotikentällämme, jonka ykköstiille on muutaman minuutin kävelymatka kotimme ovelta. Pelaan paljon vaimoni Ullan kanssa, mutta flightit koostuvat myös usein vuosikymmenien aikaisista ystävistäni. Asumme talvisin kuukausien ajan Espanjan kodissamme Costa Blancalla, jossa golf on olennainen osa elämäämme. Eläkkeellä (olen 71 v.) aikaa on tärkeille jutuille, kuten golf, viestittää Kalevi Suortti. 

Onnittelut vielä kerran voittajille ja mukavia pelikierroksia Lahden Golfin hallinnoimilla kentillä, Mestarilla ja Cookella.

Viikkoarvonta 5, palkintona pelipaketti Salo Golfiin kahdelle

24.4. suoritetussa arvonnassa palkintona olleen Salo Golfin pelipaketti kahdelle + golfauto -voittaja on löytynyt. Onnekas löytyi tällä kertaa Itä-Helsingistä, Vuosaaren läheltä ja on nimeltään Raija Törmä! 
– Pelaan jäsenenä Hartolan kentällä ja tänä kesänä myös Vuosaaren kentällä, jonka lähellä asun. Pelaamme mieheni kanssa vaihtelevalla menestyksellä, mutta sen verran olemme innostuneita harrastuksestamme, että normioloissa matkustamme golfin puitteissa vuosittain 1-2 kertaa ulkomaille, Raija kertoo. Vielä kerran onnittelut ja kiitos osallistumisesta kisaan.

Viikkoarvonta 4, palkintona pelipaketti Sea Golf Rönnäsiin

17.4. suoritetussa arvonnassa palkintona olleen Sea Golf Rönnäsin pelipaketin kahdelle voitti Sami Lehti. Pelipaketti sisältää green feet kahdelle ja golfauton kierrokselle.
Kiitoksia onnettarelle! Olen vajaa viisikymppinen kiekkomies, händäri vahvassa nousussa kohti kahtakymmentä. Toimin röntgenhoitajana Porin Satasairaalassa ja näin pandemia-aikaan onkin kiva tehdä pieni kesälomareissu, jossa voisi bongata Sea Golf Rönnäsin lisäksi pari muutakin kenttää. Mukaan lähtee vaimo ja kahdeksanvuotias poikani. Alle tosin pitää saada pari oppituntia, että draivit pysyisivät kentällä. Kotikentälläni Alastaro Golfissa tilaa riittää kenttien rajojen puolesta, tosin parhaaksi lyönnikseni on kehittynyt matala punch-lyönti oksat alittaen metsästä poistumiseen, vitsailee Sami Lehti.

Viikkoarvonnat jatkuvat koko kevään ja kesän ajan, joten tilaa uutiskirjemme niin olet mukana kaikissa arvonnoissa ja saat ensimmäisenä tiedon Honour-verkkokaupan uutuuksista ja kampanjoista.

Viikkoarvonta 3, palkintona pelipaketti Rauma Golfiin

11.4. suoritetussa arvonnassa palkintona ollut Rauma Golfin pelipaketti neljälle osui Jukka Kolarin kohdalle. Pelipaketti sisältää green feet neljälle ja kaksi golfautoa. – Tämäpä sattui hauskaan hetkeen, sillä laitoin juuri Mastersin näkymään televisiosta, sitten istuin alas ja tarkistin sähköpostini. Sieltä tuli mukavia uutisia, kiitoksia vain.
Olen 61-vuotias viestintäyrittäjä Helsingistä. Olen HIFK Golfin jäsen ja pelaan useimmiten Paloheinässä, Talmassa ja Lahti Golfissa. Raumalla en ole aikaisemmin pelannut, joten se tulee olemaan mielenkiintoinen uusi tuttavuus. Aloitin golfin vaimoni kanssa kolme vuotta sitten, ja tarkoituksena olisi tänä kesänä saada kehitettyä omaa peliä niin, että tasoitus laskee alle 20:n (nyt vähän päälle), viestitti Jukka Kolari palkintoviestin saatuaan.

Viikkoarvonnat jatkuvat koko kevään ja kesän ajan, joten tilaa uutiskirjemme niin olet mukana kaikissa arvonnoissa ja saat ensimmäisenä tiedon Honour-verkkokaupan uutuuksista ja kampanjoista.

Viikkoarvonta 2, palkintona pelipaketti Yyteri Golfiin

3.4.2021 suoritetussa arvonnassa Yyteri Golfin green feet ja lounaan kahdelle voitti Toivo Parviainen. – Paljon kiitoksia yllätyspalkinnosta, on kiva tutustua Länsi Suomenkin tarjontaan. Täytyy kiertää samalla reissulla joku muukin reitin varrelle osuva kenttä. Pääasiassa pelailen Uudenmaan ja Savon välisellä alueella. Muutama Pohjoisen pelireisu on tehty ja muutama Seniorgolfareitten Long stay-matka Eurooppaan. Toivotan kaikille hyviä pelejä tulevalla kaudella, viestittää Hyvigolfin jäsen Toivo Parviainen.

Viikkoarvonta 1, palkintona Yamaha-golfauto kuukaudeksi

28.3.2021 suoritetun, Honour-verkkokaupan ensimmäisen viikkoarvonnan voittaja löytyi 1846 uutiskirjeen tilaajan joukosta.
Palkintona ollut, upea Yamaha golfauto meni Mika Kirjavaiselle. Onnittelut palkinnosta!
– Kiitos. Tämä oli mahtava yllätys näin viikon alkuun. Olen suorittanut Green Cardin syksyllä 2019, joten ensimmäinen ns. koko kausi oli viime kesänä. Pelasin noin 20 kierrosta, joista pääosa oli puolikaita kierroksia. Toki muutama 18 reikäinen mahtui kyllä joukkoon.
Tasoitus on nyt 29,4. Yleensä pelaan vaimoni ja meidän 15-vuotiaan pojan kanssa. Kaikki aloitimme harrastuksen samaan aikaan eli syksyllä 2019. Olemme kaikki Naantalin Aurinko Golfin jäseniä. Lisäksi minulla on viikkopeliosake Katinkulta Golfiin viikolla 31, jolloin lomailemme siellä, kertoo onnellinen voittaja, Mika Kirjavainen.

Mikäli sinä haluat Yamaha golfauton itsellesi, lue lisää täältä >

Viikkoarvonnat jatkuvat koko kevään ja kesän ajan, joten tilaa uutiskirjemme niin olet mukana kaikissa arvonnoissa ja saat ensimmäisenä tiedon Honour-verkkokaupan uutuuksista ja kampanjoista.

28.3.–4.4.2021 viikkoarvonnan palkintona green feet ja lounaat kahdelle Yyteri Golfissa.

Uutiskirjeen tilaus löytyy sivun alalaidasta.

Tällä artikkelilla on yksi kommentti

Vastaa