You are currently viewing Viikkoarvonnan voittajat

Viikkoarvonnan voittajat

Jo kuudestoista viikkoarvonta ja voittajana Marianne Antila!

Palkintona oli tällä kertaa pelipaketti Rauma Golfiin kahdelle auton kera ja arvonta kiinnosti jälleen Honour-verkkokaupan seuraajia.
– Pelaan normaalisti mieheni kanssa kotikentälläni Nurmijärvellä. Mukavaa on kyllä tutustua uusiin pelaajiin ja kenttiin. Golffarina olen mielestäni ihan perus klubipelaaja, mutta muutamaan kilpailuun osallistun kauden aikana. Tavoite on kyllä vielä kehittää pelaamistani. Rauma golf on uusi kohde minulle, joten odotan mielenkiinnolla vierailua sinne, viestittää iloinen voittaja, Marianne Antila.
Onnittelut Mariannelle ja kiitos kaikille mielenkiinnosta. Uusi arvonta käynnistyy pian.

Uusin voittaja on Kultakorttilainen!

Viikkoarvonnan palkintona oli tällä kertaa GolfPassin 200 euron matkalahjakortti ja onnekkain arvonnassa oli Ville Manninen.
– Pelailen yleensä Keimolassa tuttujen ja vähemmän tuttujen kanssa. Tänä vuonna myös Kultakortilla on tullut vierailtua sellaisilla kentillä, joilla ei ollut tullut käytyä pitkään aikaan. (Hartola, Peurunka ja Tuusula) Tasoitus on nyt 10,5. Omaa peliä voisi kuvailla… Hyvät avaukset, huono lähipeli :), kuvaa yllättynyt voittaja itseään.
Onnittelut Villelle ja kiitos kaikille muillekin runsaasta osallistumisesta viikkoarvontaan.

Uusin voittaja on golfromantikko!

Viikkoarvonnan palkintona oli Yyteri Golf Linksin rajaton pelioikeus viikoksi tai vaihtoehtoisesti neljä green feetä. Voittaja Jussi Väliaho halusi Yyteriin kavereiden kanssa, joten valinta oli green fee -paketti. 
– Kausipelioikeus minulla on Revontulessa, jossa pelaamme aina kaverin kanssa. Tykkään myös kiertää Suomessa paljon eri kenttiä. Olemme viime vuodet kaverin kanssa tehneet useita päiväreissuja eri kentille siten, että pelaamme 2 eri kenttää päivän aikana. Eli olen todellinen golfromantikko, kuvaa Väliaho itseään.
Onnittelut Jussille ja kiitos kun olit mukana arvonnassa. Uusi kisa on käynnissä, joten käykää osallistumassa Facebook-sivuillamme.

Onnekas voittaja aloitti golfin aikuisiällä!

Valtavaan suosioon noussut Honour-verkkokaupan viikon kentän, Espoon Golfin, arvonta on suoritettu ja voittaja on Mikko Ketovuori. – Aloitin golfin 39- vuotiaana tohtorintutkinnon tehtyäni ja kotiseuraksi valikoitui Harjattula golf.  Alussa pelaaminen ei ollut erityisen taitavaa, mutta yli kymmenen vuoden jälkeen homma sujuu jo mukavasti – tasoitus on tullut 23 tietämiin, ja viime kaudella pelasin noin 40 kierrosta. Muutaman vakikaverin lisäksi pelaan joskus myös poikani kanssa, joka tutustui Golfiin Harjattulassa, mutta on nyt jäsenenä Aura golfissa. Suomen lisäksi olen päässyt silloin tällöin pelaamaan Espanjassa ja Englannissa, jossa tyttäreni tällä hetkellä asuu, viestittää tyytyväinen voittaja. Onnittelut voittajalle ja erinomaisia kierroksia Espoo Golfin kentillä, Gumbölessä ja EGS:issä.
Uusi arvonta on jo käynnissä Facebook-sivuillamme, joten tule mukaan!

Helteisen Juhannusviikon voittaja arvottu – Kullo Golf kutsuu Perttiä!

Uusimpana Honour-verkkokauppakenttänä, Kullo Golf keräsi runsaasti huomiota upealla viikkoarvonnan palkinnollaan. Lauantaina 26.6. suoritetussa arvonnassa voittajaksi selvisi Pertti Knuuttila. – Joskus käy seniorillekkin tuuri muuallakin kuin golfkentällä, viestitti yllättynyt voittaja. – Pelaaan melko paljon, useimmiten vaimoni Leilan kanssa. Monet kentät ovat tulleet tutuiksi kotikenttä Keimolan lisäksi. Kiitos osittain SGK:n Kultakortille. Vuosien mittaan Suomessa on tullut pelattua 144 kentää ja muualla parisataa, kuvailee Knuuttila pelaamistaan.  Onnittelut vielä kerran voittajalle ja mieluisaa pelipäivää Kullo Golfissa.

Honour-verkkokaupan jo kahdestoista viikkoarvonta ja voittaja löytyy Helsingistä.

Palkintona olleen Hartola Golfin green feet neljälle voitti lajin parissa hyvinkin tuttu toimija, Aki Kuivaniemi. Akin yritys painaa tiit ja pallot, myy ja asentaa simulaattorit sekä toimittaa hierovia tuoleja kaikille kiinnostuneille. – No perskules. Katohan tuuria. Harvemmin sitä mitään voittaa. Yleensä tulee arvottua voittajia:), kommentoi yllättynyt yrittäjä. Toivottavasti sesonkiaikaan löytyy myös vapaa-aikaa palkinnon hyödyntämiseen. Onnittelut vielä kerran ja kiitos uutiskirjeen tilaamisesta.

Tämän viikon voittaja löytyy Länsirannikolta ja palkintona oli pelipäivä burgereineen SHG:ssä!

Eikä mitkä tahansa burgerit vaan Friends n Burgers ja niistä pääsee nauttimaan Pasi Siltala valitsemansa kaverin kanssa.
– Pelaan normaalisti Kankaisten golfissa ystävieni kanssa. Tosin tänä vuonna tulee kierrettyä kultakorttikenttiä kun muutaman vuoden tauon jälkeen sen jälleen otin. Golfarina olen normi klubituuppari, jolle kierroksia kaudessa tulee 80-120, kertoo tyytyväinen voittaja.
Onnittelut vielä kerran Pasi ja erinomaista golfpäivää Suur-Helsingin Golfissa.

Nordcenterin pelipäivä arvottu, Benz vai Fream, siinä vasta kysymys!

Honour-verkkokaupan viikon kentän, Nordcenterin kaksi kenttää herätti vilkkaan keskustelun Facebookissa. Benzillä ja Freamilla on molemmilla omat faninsa ja hyvä niin. Arvonnassa onnekkain oli tällä kertaa Jorma Hutri, joka kertoi pelaamisestaan seuraavaa: – Minulla on osake SHG:n kentille Luukki ja Lakisto. Olen harrastegolfari, joten tulos ei aina ole tärkeintä. Ilmoittaudun pelaamaan enkä valikoi kenen kanssa pelaan, vaan kaikki käy. Tärkeimmät pelikaverit ovat kuitenkin poikani ja pojanpoikani, toteaa Jorma Hutri tyylikkäästi.
Onnittelut vielä kerran voitosta ja mukavaa pelipäivää Nordcenterissä.

Kerigolfiin matkaa Eija Kujala, lörtsyt viikkoarvonnan puheenaiheena

Honour-verkkokaupan viikkoarvonta, järjestyksessään 9, toi palkinnoksi pelipäivän kahdelle Kerigolfissa ja lörtsyt kahvien kera taukokioskilla. Paikallisherkku lörtsy toi monien mieleen muistoja, joita oli hauska lukea Facebookin kommenteista.

Onnekkain arvonnassa tällä kertaa oli Eija Kujala, joka oli voitosta riemuissaan: – Ihana yllätys, pelaan golfia mieheni kanssa Muurame Golfissa, jossa olemme osakkaita. Pelaan myös naisten illoissa, jotka ovat tosi kivoja. Olen aloittanut golfin vuonna 1986 Harry Safon opissa Portugalin Peninassa. Luulin, että golf on aina Peninan ja Safon tasoista, mutta arki on opettanut. Pelaan ’for fun’  enkä pidä kilpailemisesta. Tämän vuoden golfkierros on vielä korkkaamatta. Ehkä tässä kohta, hän toivoo.
– Käymme vuosittain Savonlinnan Oopperajuhlilla, joten Kerigolfissa pelaaminen onnistuu, vaikka tänä vuonna juhlat on pääosin peruttu, lisää Eija Kujala

Lämpimät onnittelut voittajalle ja mukavaa Kerigolf-päivää. Viikkoarvonnat jatkuvat ja uutiskirjeemme tilaamalla olet niisä kaikissa mukana.

Viikkoarvonta nro 8 ja palkintona upea pelipäivä kahdelle Laukaan Peurunkagolfissa

15.5. arvottu Honour-verkkokaupan viikkopalkinto osui lahden Golfissa pelaavalle Asmo Rantaselle. – Olen jäsenenä ja pelaan usemmiten Lahden Golfin kentillä ystävieni kanssa. Pelaajana kuvailisin itseäni 30 kesää lajia harrastaneeksi innokkaaksi klubituuppariksi, joka ei vieläkään ole oppinut. Golfin aloitin vuonna 1992 Pickala golfin kentillä, Asmo kertoo.

Palkintoon kuuluu tällä kertaa pelit ja lounas kahdelle!

Honour-verkkokaupan viikkoarvontoihin osallistuu sekä uutiskirjeemme tilaamalla, jolloin on varmasti kaikissa arvonnoissa mukana, että Facebookin viikkoarvontauutista tykkäämällä. Kiva on myös ollut lukea kommenttejanne.

Arvonnat jatkuvat vielä pitkälle kesään, joten pysykää linjoilla.

Erinomaiset pelituotteet löydät verkkokaupastamme.

Seitsemäs viikkoarvonta ja palkintona pelipäivä kahdelle Kankaisten Golfissa!

Kaikkiaan jo seitsemäs Honour-verkkokaupan viikkoarvonta suoritettiin Äitienpäivän aattona, lauantaina 8.5. Viikon kenttänä oli Kankaisten Golf Masku ja palkintona pelipaketti kahdelle sisältäen green feen, auton ja lounaan. Arvontaan osallistuivat kaikki Honour-verkkokaupan uutiskirjeen tilaajat ja some-uutista peukuttaneet. Erinomaisen mukavaa oli lukea kivoja kommenttejanne.

Arpaonni suosi tällä kertaa Keijo Aholaa, joka kertoo itsestään näin: – Minä pelaan Suur-Helsingin Golfissa Luukki /Lakisto -kentillä, jossa käyn poikani ja tuttavien kanssa pelaamassa noin 2 kertaa viikossa. Pidän lajista, kun siinä saa liikuntaa ja haastaa itsensä kauniissa ympäristössä kivojen ihmisten seurassa. Onnittelu Keijolle vielä kerran ja kiitos osallistumisesta.

Viikkoarvonnat jatkuvat koko kevään ja kesän ajan, joten varmista osallistumisesi kaikkiin arvontoihin tilaamalla uutiskirjeemme.

Kaikki viikkoarvonnan voittajat löydät täältä >

Viikkoarvonta 6, palkintona Lahden Golfin Mestari + Vierumäki Cooke -pelipaketti kahdelle!

Kiinnostus Lahden Golfin Mestari-kentän ja Vierumäen Cooke -kentän pelipaketin voittamiseen oli niin suurta, että päätimme yhdessä Lahden Golfin kanssa arpoa kaksi pelipakettia yhden sijaan. Siksi meillä on tällä kertaa kaksi voittajaa: Uutiskirjeen tilaajien kesken arvotun pelipaketin voitti Pia Vihermä, joka puhelimitse tavoitettuna kertoi pitäneensä golfista pari vuotta taukoa. – Minähän en koskaan voita mitään, joten nyt tuli hyvä syy aloittaa golf uudelleen, innostui Pia.
Some-uutista peukuttaneiden joukosta onnekkain oli Kalevi Suortti. – Aloitin golfharrastuksen jo 1980-luvun lopulla. Pelasin 1990-2000-luvun alun tasoituksella 13,0-16,0 ja kierroksia tuli enimmillään 70-80 vuodessa. Kotiseurana oli ensin NGCC ja myöhemmin EGS. Vakavan sairastumisen johdosta harrastukseeni tuli lähes vuosikymmenen totaalinen tauko, minkä jälkeen tasoitus säädettiin 26,0-tasolle. Nyt olen taas voinut aloittaa aktiivisen golfin. Tänä vuonna (3.5.2021 mennessä) takana onkin jo kuusi kierrosta Espoo Ringside Golfin kauniilla kotikentällämme, jonka ykköstiille on muutaman minuutin kävelymatka kotimme ovelta. Pelaan paljon vaimoni Ullan kanssa, mutta flightit koostuvat myös usein vuosikymmenien aikaisista ystävistäni. Asumme talvisin kuukausien ajan Espanjan kodissamme Costa Blancalla, jossa golf on olennainen osa elämäämme. Eläkkeellä (olen 71 v.) aikaa on tärkeille jutuille, kuten golf, viestittää Kalevi Suortti. 

Onnittelut vielä kerran voittajille ja mukavia pelikierroksia Lahden Golfin hallinnoimilla kentillä, Mestarilla ja Cookella.

Viikkoarvonta 5, palkintona pelipaketti Salo Golfiin kahdelle

24.4. suoritetussa arvonnassa palkintona olleen Salo Golfin pelipaketti kahdelle + golfauto -voittaja on löytynyt. Onnekas löytyi tällä kertaa Itä-Helsingistä, Vuosaaren läheltä ja on nimeltään Raija Törmä! 
– Pelaan jäsenenä Hartolan kentällä ja tänä kesänä myös Vuosaaren kentällä, jonka lähellä asun. Pelaamme mieheni kanssa vaihtelevalla menestyksellä, mutta sen verran olemme innostuneita harrastuksestamme, että normioloissa matkustamme golfin puitteissa vuosittain 1-2 kertaa ulkomaille, Raija kertoo. Vielä kerran onnittelut ja kiitos osallistumisesta kisaan.

Viikkoarvonta 4, palkintona pelipaketti Sea Golf Rönnäsiin

17.4. suoritetussa arvonnassa palkintona olleen Sea Golf Rönnäsin pelipaketin kahdelle voitti Sami Lehti. Pelipaketti sisältää green feet kahdelle ja golfauton kierrokselle.
Kiitoksia onnettarelle! Olen vajaa viisikymppinen kiekkomies, händäri vahvassa nousussa kohti kahtakymmentä. Toimin röntgenhoitajana Porin Satasairaalassa ja näin pandemia-aikaan onkin kiva tehdä pieni kesälomareissu, jossa voisi bongata Sea Golf Rönnäsin lisäksi pari muutakin kenttää. Mukaan lähtee vaimo ja kahdeksanvuotias poikani. Alle tosin pitää saada pari oppituntia, että draivit pysyisivät kentällä. Kotikentälläni Alastaro Golfissa tilaa riittää kenttien rajojen puolesta, tosin parhaaksi lyönnikseni on kehittynyt matala punch-lyönti oksat alittaen metsästä poistumiseen, vitsailee Sami Lehti.

Viikkoarvonnat jatkuvat koko kevään ja kesän ajan, joten tilaa uutiskirjemme niin olet mukana kaikissa arvonnoissa ja saat ensimmäisenä tiedon Honour-verkkokaupan uutuuksista ja kampanjoista.

Viikkoarvonta 3, palkintona pelipaketti Rauma Golfiin

11.4. suoritetussa arvonnassa palkintona ollut Rauma Golfin pelipaketti neljälle osui Jukka Kolarin kohdalle. Pelipaketti sisältää green feet neljälle ja kaksi golfautoa. – Tämäpä sattui hauskaan hetkeen, sillä laitoin juuri Mastersin näkymään televisiosta, sitten istuin alas ja tarkistin sähköpostini. Sieltä tuli mukavia uutisia, kiitoksia vain.
Olen 61-vuotias viestintäyrittäjä Helsingistä. Olen HIFK Golfin jäsen ja pelaan useimmiten Paloheinässä, Talmassa ja Lahti Golfissa. Raumalla en ole aikaisemmin pelannut, joten se tulee olemaan mielenkiintoinen uusi tuttavuus. Aloitin golfin vaimoni kanssa kolme vuotta sitten, ja tarkoituksena olisi tänä kesänä saada kehitettyä omaa peliä niin, että tasoitus laskee alle 20:n (nyt vähän päälle), viestitti Jukka Kolari palkintoviestin saatuaan.

Viikkoarvonnat jatkuvat koko kevään ja kesän ajan, joten tilaa uutiskirjemme niin olet mukana kaikissa arvonnoissa ja saat ensimmäisenä tiedon Honour-verkkokaupan uutuuksista ja kampanjoista.

Viikkoarvonta 2, palkintona pelipaketti Yyteri Golfiin

3.4.2021 suoritetussa arvonnassa Yyteri Golfin green feet ja lounaan kahdelle voitti Toivo Parviainen. – Paljon kiitoksia yllätyspalkinnosta, on kiva tutustua Länsi Suomenkin tarjontaan. Täytyy kiertää samalla reissulla joku muukin reitin varrelle osuva kenttä. Pääasiassa pelailen Uudenmaan ja Savon välisellä alueella. Muutama Pohjoisen pelireisu on tehty ja muutama Seniorgolfareitten Long stay-matka Eurooppaan. Toivotan kaikille hyviä pelejä tulevalla kaudella, viestittää Hyvigolfin jäsen Toivo Parviainen.

Viikkoarvonta 1, palkintona Yamaha-golfauto kuukaudeksi

28.3.2021 suoritetun, Honour-verkkokaupan ensimmäisen viikkoarvonnan voittaja löytyi 1846 uutiskirjeen tilaajan joukosta.
Palkintona ollut, upea Yamaha golfauto meni Mika Kirjavaiselle. Onnittelut palkinnosta!
– Kiitos. Tämä oli mahtava yllätys näin viikon alkuun. Olen suorittanut Green Cardin syksyllä 2019, joten ensimmäinen ns. koko kausi oli viime kesänä. Pelasin noin 20 kierrosta, joista pääosa oli puolikaita kierroksia. Toki muutama 18 reikäinen mahtui kyllä joukkoon.
Tasoitus on nyt 29,4. Yleensä pelaan vaimoni ja meidän 15-vuotiaan pojan kanssa. Kaikki aloitimme harrastuksen samaan aikaan eli syksyllä 2019. Olemme kaikki Naantalin Aurinko Golfin jäseniä. Lisäksi minulla on viikkopeliosake Katinkulta Golfiin viikolla 31, jolloin lomailemme siellä, kertoo onnellinen voittaja, Mika Kirjavainen.

Mikäli sinä haluat Yamaha golfauton itsellesi, lue lisää täältä >

Viikkoarvonnat jatkuvat koko kevään ja kesän ajan, joten tilaa uutiskirjemme niin olet mukana kaikissa arvonnoissa ja saat ensimmäisenä tiedon Honour-verkkokaupan uutuuksista ja kampanjoista.

28.3.–4.4.2021 viikkoarvonnan palkintona green feet ja lounaat kahdelle Yyteri Golfissa.

Uutiskirjeen tilaus löytyy sivun alalaidasta.

Tällä artikkelilla on 3 kommenttia

Vastaa