Golf Coat Oy laajentaa tarjontaansa

BioGolftee tuotteista, simulaattoreista ja logopainatuksista tuttu Golf Coat Oy tuo markkinoille uuden ProTee VX golfsimulaattorin

Hollantilainen ProTee VX nyt saatavilla. Suurnopeuskameroihin perustuva pelaajan yläpuolelta mittaava yksikkö on yksi markkinoiden tarkimmista ja eniten dataa / kuvaa antavista analysaattoreista. Pelaajien lisäksi Golf Prot ovat antaneet ProTee VX:lle korkeat arvostelut. "Nyt voimme auttaa tuhansia golfaajia harjoittelemaan talvella. Puhumattakaan realistisimmasta simulaattorista mitä olen koskaan kohdannut", on eräänkin golfammattilaisen arvostelu. ProTee VX on kilpailukykyisesti hinnoiteltu samankaltaisten tuotemerkkien joukossa, alkaen vain 7 450 euron vähittäishinnasta. ProTee Vx ei ole sidottu mihinkään tiettyyn simulaattoriohjelmaan tai lisenssimaksuihin, saat simulaattorisi halutessasi useilla eri ohjelmistoilla.

Todelliset ekoteot saavat jatkumon: Golf Coat Oy ja Järviballs yhteistyöhön

Jatkossa Golf Coat Oy:n painotalosta saa Titleist ProV1 Mint -luokan järvipallot logotuotteina. Kuopiolainen Järviballs sukeltaa kotimaisten kenttien vesistöistä satoja tuhansia palloja vuodessa. Parhaat Titleist ProV1 -pallot pestään huolellisesti ja ne saapuvat Helsingin Pitäjänmäelle logotettavaksi. Titleist ProV1 -järvipallot toimitetaan jälleenmyyjillemme kilpailuissakin palkittuihin Hyönteishotelli-pallopakkauksiin pakattuna. Näin ekoteko luonnon puolesta tuplaantuu. Tehdyn tutkimuksen pohjalta Titleist ProV1 -pallot ovat niin laadukkaita, ettei niiden ominaisuudet ole heikenneet aikojen saatossa, vaikka vanhimmat pallot ovat olleet vesistössä liki 10 vuotta. Titleist ProV1 -pallo lentää edelleen yhtä hyvin kuin uusimmat uudet versionsa. Järviballs tarjoaa sivustoillansa vastavuoroisesti kuluttajille Golf Coat Oy:n ekologiset tuotteet.

Järviballs on kuopiolaisen Game On Golf Oy:n rento verkkokauppa, joka myy käytettyjä golfpalloja. Yrityksessä suhtaudutaan golfiin rennolla otteella, mutta jokaisen golfarin tarpeet ja ympäristöarvot huomioiden. Pelaajana voit tehdä golfista ympäristöystävällisempää.

Järvipallot hyönteishotellipakkauksessa – tuplasti ympäristöasiaa.

Tyylikkäät logotuotteet yrityksille Golf Coatista.

Griinituotteet kevääksi kauppoihin ja yritysten logotuotteiksi

Golf Coat griinituotteet: Divot tool, hat clip, pokerchip ja metal marker ilmestyvät hyvin varusteltuihin golfin erikoisliikkeisiin ja pro-shoppeihin kevään aikana. Laadukkaat griinituotteet painetaan kotimaassa Golf Coat Oy:n Pitäjänmäen tuotantotiloissa. Tunnistat tuotteet kuvan myyntitelineestä. Kaikki edellämainitut tuotteet ovat saatavissa myös yritysten logolla varustettuina nopeasti ja varmasti tuotannostamme. Kysy miltä omasi näyttävät jälleenmyyjiltämme ympäri Suomen. Yrityksille suunnatut Golf Coat -griinituotteet saat golfin erikoisliikkeistä, pro-shopeista ja liikelahjafirmoilta.

Simulaattoritarvikkeiden uusi verkkokauppa avataan syksyllä

Golf Coat Oy avaa alkusyksystä uudenlaisen verkkokaupan, joka keskittyy golfsimulaattorituotteiden myyntiin. Sieltä hankit kätevästi screenit, lyöntihäkit, lyöntimatot jne. Löydät uuden verkkokaupan syksyllä www.golfsimulaattori.fi sivustolta.

Lisätietoja
Golf Coat Oy
Karvaamokuja 4
00380 Helsinki, Finland
Gsm + 358 500 456320, Aki Kuivaniemi
e-mail: aki.kuivaniemi@golfcoat.fi
www.golfcoat.fi www.golfsimulaattori.fi