Suomen Golfkentät ry
– ​​​​​​​tietoa meistä

Suomen Golfkentät ry on kenttäyhtiöiden asialla ja valvoo niiden etuja aina kun Suomigolfin tulevaisuudesta päätetään! – SGK auttaa golfyhteisöjä menestymään ja edistää niiden elinvoimaisuutta.
Yhdessä meillä on enemmän painoarvoa, joten liity nyt jäseneksi!

Suomen Golfkentät ry:n yhdistetty kevät- ja syyskokous 2022 keräsi paikalle aktiivisen osanoton. Yhdistyksen toiminnan jatkaminen sai jäsenistöltä vahvan kannatuksen. Kokouksen lopuksi FGMA:n puheenjohtaja Pekka Palmunen piti hienon puheen, jossa hän kiitti pitkäaikaista puheenjohtajaamme, Jarmo Turtiaista, erinomaisesta työstä yhdistyksen hyväksi.

Yhdistyksen hallitus 2023

SGK:n hallitus jatkaa merkittävää työtään golfkenttien elinvoimaisuuden parantamiseksi kokoonpanolla:
​​​​​​​

Kyösti Vesterinen, puheenjohtaja, Kimmo Sirainen, Nokia River Golf, Antti Ahti, Nordcenter Golf, Tommy Skogster, Meri-Teijo Golf, Arttu Pulkkanen, Aurinko Golf, Pekka Raitala, Hartola Golf, Jarmo Leiniö, Suur-Helsingin Golf ja Timo Mansnérus, joka toimii hallituksen sihteerinä ja hoitaa samalla yhdistyksen juoksevia asioita.

Hallitukseen valittiin uusina jäseninä Kimmo Sirainen ja Arttu Pulkkinen.

Kuvassa vas. Kyösti Vesterinen, Jarmo Turtiainen ja Soili Pelkonen.

Yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja

Suomen Golfkentät ry on kenttäyhtiöiden yhdistys, jonka jäsenmäärä on tällä hetkellä 43. Tavoitteena on saada kaikki osakeyhtiöpohjaiset kentät mukaan tarjoamalla heille ainutlaatuisia palveluja. Yhdistyksen hallitus kiteyttää toiminta-ajatuksen toimintasuunnitelmassaan: – SGK auttaa golfyhteisöjä menestymään ja edistää niiden elinvoimaisuutta.

Kyösti Vesterinen, puheenjohtaja