Golfmatkailu piristyi eniten

GolfPassin toimitusjohtajaa Juha Passia (oik.) haastatteli Honour-Golf -lehden julkaisupäällikkö Jukka Rimpiläinen.

Matkamessuilta löytyi tänä vuonna myös muutama golfmatkoja tarjoava yritys ja Honour-lehden toimittaja pääsi jututtamaan alan edustajaa.

GolfPassin toimitusjohtaja Juha Passi palveli osastollaan parveilevaa asiakasjoukkoa ennen kuin pääsi lopulta hieman hengähtämään ja nauttimaan portugalilaisen kokin osastolle luomista tapas-herkuista.

Todella haastavien pandemiavuosien jälkeen on ilo havaita, että golfarit ovat matkatuulella. – Golfarit ovat tietojemme mukaan nopeimmin matkustamiseen palannut asiakasryhmä, Juha Passi aloittaa. – Matkustusrajoitusten lievennettyä ja lopulta poistuttua viime vuoden syksyllä, matkojen myynti kasvoi moninkertaisesti. Emme vielä yllä pandemiavuosia edeltävän ajan myynteihin, mutta suunta on nyt oikea, hän lisää. Lentoyhtiöiden toimintakin on palaamassa ennalleen vaikka joitakin ”optimointeja” vielä tapahtuu, Juha Passi toteaa ja viittaa viime vuoden haasteisiin, jolloin valmiiksi rakennettu matka jouduttiin työstämään uudelleen lentoyhtiön peruutettua lentonsa.

Costa Navarino ja muut suosikit

GolfPassin yhtenä suosikkikohteena on ollut Kreikassa sijaitseva Costa Navarino, paikka jota on hehkutettu runsaasti. Tämä kohde on panostanut kenttiin ja palveluihin merkittävästi, joten hypetys on ihan ansaittua. Juha Passin mukaan myös muut resortit ovat pandemiavuosien jälkeen lähteneet uuteen nousuun ja panostavat kohteisiin. Niihin voi siis turvallisin mielin matkustaa.

Onko kaikki kevään matkat jo myyty?

Medioita ja some-kanavia seuraamalla saa käsityksen, että kevään matkat on jo myyty, eikä mukaan enää mahdu. – Suosituimmat kohteet alkavat olla myytyinä, mutta kyllä matkalle vielä pääsee, Juha Passi lupaa. – Olemme hankkineet lisäpaikkoja, joten käy tutustumassa tarjontaamme ja valitse omasi.

Matkamessuilla GolfPassin esitettä jaettiin yhdessä osastolla omia kohteitaan esitelleiden resorttien esitteiden kanssa. Osastolla ja GolfPassin some-kanavilla on myös käynnissä arvonta, jossa voi voittaa golfmatkan kahdelle. Vielä ehdit osallistua! (Lue esite verkossa)

Matka-messut vielä tänään

Matkamessut ja samaan aikaan järjestettävät Caravan-messut ovat vielä tänään sunnuntaina avoinna klo 18 saakka. Matka-messuilla on laaja kattaus kotimaisia ja ulkomaisia matkakohteita sekä maukkaita makunautintoja. Caravan-messuilla on esittelyssä uusimpia autoja ja vaunuja ja joitakin erikoisuuksiakin. Caravaanareissa on paljon golfareita, joten siksi pieni mainostus.