Golfmessut 2024

Golfmessut toteuttaa kotimaisille golfkentille yhteisen markkinointialueen.

Golfin suurtapahtuma!

Suomen suurin golftapahtuma houkuttelee kävijöikseen sekä lajin jo löytäneitä harrastajia että golfin aloittamista suunnittelevia. Golfmessut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 22.-24.3.2024 samaan aikaan Kevätmessujen ja Lähiruoka & luomu -messujen kanssa.

Golfmessut tarjoaa inspiraatiota ja ajankohtaista tietoa muun muassa uudistetuista säännöistä, kilpagolfin huippukohdista ja golfin terveysvaikutuksista. Lajitietouden ja tuotetarjousten ohessa messuilla voi kokeilla erilaisia uutuusvälineitä ja palveluja, minkä lisäksi golfin aloittamisesta kiinnostuneille on tarjolla oma Aloita Golf -alue. Golf on harrastuksena monipuolinen ja sopii hyvin erilaisille liikkujille.

Golfmessut toteuttaa kotimaisille golfkentille yhteisen markkinointialueen

Linkissä alueen havainnekuvat ja kaksi eri pakettivaihtoehtoa alueelta: Lue lisää >

Osastolle voi tuoda myyntiin pelioikeudet, green feet ja majoituspaketit. Tarjoukset tulevat näkyviin nettisivuillemme maaliskuun alkupuolella ja päättyvät muutama viikko messujen jälkeen. Messuilta löytyy keskitetty myyntipiste, josta kävijä saa itselleen hankittua haluamansa tarjoukset. Julkaisemme myös Golflehden välissä golfliitteen, jonne saa vielä tarjouksensa näkyville. Tämä on todella tehokas tapa kohdata golffarit jo ennen kauden alkua ja myydä pelipaketit ennakkoon.

Anton kertoo mielellään lisää Golfmessusta ja alueesta, joten kaikki kysymykset suoraan hänelle, kiitos.

Anton Ignatius
Myyntipäällikkö | Kevätmessut | Golfmessut
puh. 050 440 8838, anton.ignatius@messukeskus.com