Hyväntuulista ohjelmistokehitystä

Paikka Hotelli Sveitsi Hyvinkäällä ja aiheena WiseGolfin koulutus- ja kehityssessio golfkenttien toimijoille. Osallistujia jälleen täysi tupa ja muutama myös verkon välityksellä. Ties kuinka mones sessio jo vuorossa ja edelleen vilkas osanotto, hienoa. Itselläni vasta toinen kerta mukana Suomen Golfkentät ry:n edustajana ja tunnistan hyvän yhteishengen ja yhdessä tekemisen tunteen.

WiseNetwork on tullut tosissaan haastamaan muita alan toimijoita ja päätynyt siitäkin syystä tekemään asioita eri tavalla. WiseNetworkin golfin toimialajohtaja Mika Nieminen pitää järjestelmäkokonaisuutta maailman parhaana. Järjestelmän osat eivät sitä yksinään ole mutta yhdessä niille ei löydy hänen mielestään voittajaa. Aika vahva asenne! Tästä syystä WiseGolfin kehitystyö tehdään yhdessä asiakkaiden eli golfkenttien kanssa ja hyvähenkiset kuukausitapaamiset ovat siitä erinomainen esimerkki. Tai kuten Iitti Golfin toimitusjohtaja Jukka Ryynänen sanoo, on ainutlaatuista, että ohjelmistoa kehitetään Suomessa ja suomenkielellä. Ja lisää, että kaikilla kentillä on puheoikeus.

Koulutusta ja kehitystä

Sopivan mittainen päivä on rakennettu kahden setin varaa, alkuosa on koulutusta ja iltapäivä kehitystyötä. Välissä lounastetaan ja ollaan kuin yhtä perhettä. Koulutuksessa saadaan omaan osaamiseen täydennystä WiseNetworkin osaajilta. Kehityssessiossa ohjelmiston toiminnallisuus kehittyy kerättyjen palautteiden mukaisesti ja työ aikataulutetaan tärkeysjärjestyksessä. Tämä konsepti lienee Mika Niemisen käsialaa, onhan hänellä pitkä kokemus golfalalta Hyvigolfin toimitusjohtajana. Mika johtaa ohjelmistokehitystä tutulla tyylillään, josta otsikkokin kertoo - hyväntuulisesti, mutta tehokkaasti.

Suomen Golfkentät ry mukaan WisePlatformiin

Suomen Golfkentät ry on solminut WiseNetworkin kanssa yhteistyösopimuksen ja ottaa samalla käyttöönsä sen työkalut. Uudet nettsivut ovat jo valmiit ja yhdistys hyödyntää myös järjestelmän CRM- ja uutiskirjetyökaluja. Taloushallinnon työkalut tulevat nekin yhdistyksen käyttöön. Uskomme, että samojen ohjelmistojen käyttö tuo tulevaisuudessa synergiaetuja esimerkiksi kenttäyhtiöiden jäsenasioiden hoitoon.

Edut SGK:n nykyisille ja tuleville jäsenille

SGK:n jäsenkenttänä saat huomattavia etuja tehdessäsi WiseGolf-sopimuksen huhtikuun 2023 loppuun mennessä. Jäsenkentät saavat yhden kuukauden veloituksetta vuoden 2024 käyttöönottomaksusta. Edun arvo on keskimäärin 1500 euroa. Mikäli kenttänne on liittymässä WiseGolfiin, ole yhteydessä Timo Mansnérukseen. Ja ellei kenttänne vielä ole SGK:n jäsen, nyt liittymiselle on monta muutakin hyvää syytä.

Katso mitä mieltä Iitti Golfin toimitusjohtaja Jukka Ryynänen WiseGolfista on.