Osake on ykkönen

SGK käynnistää kansallisen liikkeen osakkeiden arvon kasvattamiseksi – nyt jo 25 kenttäyhtiön voimin

Suomen golfkentät ry eli SGK ja luova golftoimisto 2Up Golf Agency käynnistävät kansallisen Osake on Ykkönen -liikkeen golfosakkeiden arvon ja osakepelaamisen houkuttelevuuden kasvattamiseksi. Keväällä alkavalla PR- ja markkinointikampanjalla tullaan golfbuumin myötä oikaisemaan vääristyneitä mielikuvia osakepelaamisesta, osakkeiden arvostuksesta ja kertomaan osakepelaamisen hyödyistä ja mahdollisuuksista faktoilla. Mukana on jo 25 kenttäyhtiötä ja lisää on tulossa.

Yli 2 vuotta jatkunut golfalan kasvu on saanut mielikuvat osakepelaamisen todellisuudesta vääristymään niin kansallisella kuin paikallisella tasolla. Kahden vuoden aikana osakekaupat, osakkeiden arvot ja osakepelaaminen ovat kaikki lisääntyneet kiitos golfin trendaamisen. Iso muutos on tapahtunut siksi, koska kahdessa vuodessa golfareita on tullut noin 15 % lisää, kysyntä on lisääntynyt, mutta tarjonta pysynyt samana, golfkentät ovat täyttyneet pelaajista ja osakkaiden muita paremmista ajanvarausoikeuksista ja muista hyödyistä tullut taas hyvinkin houkuttelevia.


“ Mitä enemmän kenttiä lähtee mukaan, sitä suuremmalla suulla puhumme ja vaikutamme. Ja sitä paremmat tulokset tulevat olemaan tänä ja tulevina vuosina. “ Karttunen jatkaa.

Henri Karttunen


Historian suurin kenttäyhtiöyhteistyö – yli 25 yhtiötä jo mukana

Osake on Ykkönen -liikkeeseen on lähtenyt mukaan jo reilut 25 osakekenttää ympäri Suomea. Huomioitavaa on, että mukaan lähtemiseksi osakekentän ei tarvitse olla SGK:n jäsen. Liikkeen tavoitteena on saada mukaan yli 30 kenttää, mutta ylärajaa ei ole. Tälläisenään liike on jo Suomen golfhistorian suurin yhteistyöhanke kenttäyhtiöiden puolella. Vielä empiviä kenttiä otetaan mukaan helmikuun loppuun asti, vaikka liikkeen taustatyöt on jo aloitettu.

– Suomen golfkentät on rakennettu muutamia poikkeuksia osakkaiden eli yksityisten ihmisten rahoilla. Osakepelaamisen tulee muuttua muuttuvan maailman mukana, mitä liikkeemme ajaa myös takaa. Siksi liike alkaa tänä vuonna ja jatkuu vuosia eteenpäin, sanoo SGK:n toiminnanjohtaja Antti Hiltunen.Mukana on jo nyt kaikkiaan 25 kenttää.
Päivitämme kenttälistaa tälle sivulle >


– Tämän konkreettisempaa osakekenttien ja osakepelaajien etujen ajaminen tuskin voi olla.

Jarkko Raski
​​​​​​​
toimitusjohtaja, Suur-Helsingin Golf


Lisätietoja antavat:

Antti Hiltunen, toiminnanjohtaja Suomen golfkentät ry
antti.hiltunen@golf.fi / 0400 355 434

Henri Karttunen, 2Up Golf Agency toimitusjohtaja
henkka@2upgolfagency.com / 040 748 6842